NFT Project

Online Marketing, Website, Graphic Design

NFT Project

See do NFT is een project wat begon met vier vrienden die een gemeenschappelijke interesse in Crypto en NFT’s hadden. Door de stijgende interesse zagen wij hier veel potentie in. Hiernaast zagen wij bij andere NFT-projecten een enorme hoeveelheid verdiensten en leek ons dit de uitgelegen kans om wat centjes te verdienen!

Voor het project hebben wij uiteraard vele werkzaamheden uitgevoerd. Mijn taak was om de website te designen en developen. Dit was eigenlijk een kleine bijzaak vergeleken met de andere hoeveelheid aan werkzaamheden. Naast het maken van de website heb ik mij beziggehouden met het designen van NFT’s middels photoshop. We hebben een enorme community opgebouwd via effectieve marketing strategie├źn in voornamelijk Discord, Twitter en Telegram. Uiteindelijk is er een Twitteraccount met 3000 volgers en een Discord server met 1500 mensen opgebouwd.

Er is een totaal van 1961 unieke NFT’s gemaakt. Via JavaScript zijn de achtergronden en karakter plaatjes gemixt waardoor deze hoeveelheid is behaald. Het eindresultaat was een shocking 8 sales. Zo blijkt maar weer dat niet alles zo makkelijk lijkt. Het project heeft mij echter wel veel geleerd over Photoshop, Webdesign, Community building, Communicatie, Samenwerking en Socialmediacampagnes.

NFT Voorbeelden

NFT Website

NFT project website van Seedo NFT

Meer dan 15 succesvolle projecten

Wil je even kletsen of contact leggen?

Stuur mij nu een berichtje!