Portfolio

 

 

van Duncan Spiegelaar

“The design is not just what it looks like and feels like. The design is how it works” — Steve Jobs

Ik ben Duncan en studeer momenteel Communication en Multimedia Design aan de Hanzehogeschool in Groningen. Mijn plezier haal ik uit het helpen van mensen. Het verhogen van conversies en de online voetafdruk van bedrijven verbeteren vind ik ontzettend gaaf om te doen!

“Bemiddelaar” persoonlijkheid

Is een ware idealist die altijd zoekt naar iets goeds in zelfs de slechtste mensen en gebeurtenissen, op zoek naar manieren om dingen te verbeteren. Hoewel ze als kalm, gereserveerd, of zelfs verlegen kunnen worden gezien, hebben Bemiddelaars een innerlijke vlam en passie die echt kan schitteren. Ze beslaan slechts 4% van de bevolking. Het risico op het gevoel onbegrepen te worden is helaas hoog voor de Bemiddelaar, maar als ze gelijkgestemde mensen vinden om hun tijd mee door te brengen, is de door hen gevoelde harmonie een bron van vreugde en inspiratie.

Web-, UX-, UI-designer

Sinds 2016 ben ik actief bezig met het designen van websites, nieuwsbrieven, social media berichten, posters, flyers… en nog veel meer !

Web Development

Naast designen kan ik natuurlijk ook realiseren. Door mijn ervaring met WordPress & Programmeren kan ik websites snel opzetten. 

Marketing

Middels een zorgvuldige scan van doelgroepen kan ik effectieve marketing campagnes realiseren. Dit kan uit zowel email als social media bestaan.  

SEO optimization

In mijn studie tijd heb ik drie keer stage gelopen. Hierdoor heb ik praktische handigheden in SEO geleerd waarmee ik websites bovenaan Google krijg.  

Portfolio